Tillbaka till dagen jag fick glaset i mitten

Jag är nu inne på min femte dag med en förkylning från helvetet. Sen i lördags har jag legat hemma med feber, hosta, snuva osv. Fantastiskt härligt… För att tänka på något roligare än smaken på hostmedicin tänkte jag bjuda på bilder från helgen jag firade att tentan var skriven.

Jag började fredagsmorgonen med att möta upp Filipha för frukost och häng. Vi pratade om allt möjligt innan Filipha behövde gå till jobbet och jag skulle åka hem. När kvällen började närma sig åkte de glittriga strumporna på och vinglasen fylldes.

blue

Hela tjejligan var på plats men lyckades endast fånga en bild på Isabel och Tuva mitt i ett skrattanfall på golvet. Finns det bättre ställen att skratta på? Vi förfestade med lekar och snack innan vi drog oss ut i natten och dansade till stängning. Fick med mig tre av tjejerna hem, somnade gott mellan Jessica och Jesper medans jag hörde fniss från Isabel och Tuva som satt på madrassen i vardagsrummet.

skratt

Enligt tradition, vi har ju gjort detta två gånger, möttes vi upp dagen efter hos Lovisa och åt en brunch med allt gott man kräver dagen efter. Inget att underskatta, att få skratta av sig gårdagen med vänner.

brunch

Efter att nästan somnat i Lovisas säng bestämde vi oss för att ta vara på det fina vädret och gå på en promenad längst vattnet. Göteborg hade äntligen bestämt sig för att visa sin fina sida och vi var inte sena på att njuta.

hamn

Väl hemma igen drack jag massor av vatten med mynta som inte hann bli mojitos. Med sugrör såklart, för allt blir bättre med sugrör!

mynta

/A

Lämna en kommentar